Σεμινάρια τούρτες ζαχαροτεχνίας

Συνεργασίες

Μόνιμοι συνεργάτες σεμιναρίων ζαχαροτεχνίας

Η Κυριακή (Κ’s Fondant Cakes) ασχολείται με τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική, από τον Ιανουάριο του 2011, και δημιουργεί τούρτες για τ’ αγαπημένα της πρόσωπα με αγάπη και μεράκι. Η εμπειρία της έχει ως εξής:

Από το 2011 έως σήμερα: Δημιουργεί τούρτες για αγαπημένα και οικεία πρόσωπα (ενός ή πολλών επιπέδων, δύο διαστάσεων, τρισδιάστατες, στρογγυλές, τετράγωνες και γενικότερα διαφόρων σχημάτων) με επικάλυψη/διακόσμηση ζαχαρόπαστας ή μόνο Ganache.

Από το Μάρτιο του 2012 έως σήμερα: Συνεργάζεται με την εταιρία Cake Deco στα πιο κάτω σεμινάρια (ομαδικά & ατομικά) ζαχαροπλαστικής διακόσμησης για επαγγελματίες & ιδιώτες:

o Βασικό Σεμινάριο Ζαχαρόπαστας

o Τρισδιάστατης (3D) Τούρτας σε σχήμα Σφαίρας

o Ganache σε στρογγυλή και τετράγωνη τούρτα

o Χριστουγεννιάτικο Κουτί Δώρου με καπάκι

Διακρίσεις: Η δουλειά της έχει αναγνωριστεί και διακριθεί από το, παγκόσμιας εμβέλειας, Καναδικό περιοδικό & ιστοσελίδα “Cake Central” το οποίο προβάλλει δημιουργίες διασήμων cake artist όπως οι: Ron Ben-Israel, Colette Peters, Kaysie Lackey μεταξύ άλλων. Πιο συγκεκριμένα:

Για την τρισδιάστατη τούρτα της “Τσαγιέρα” έγινε ιδιαίτερη αναφορά σε σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας του Cake Central στις 7 Μαΐου 2013.

Τον Ιούνιο του 2013 είχε την τιμή και το προνόμιο να της ζητηθεί για πρώτη φορά να υποβάλλει δείγμα της δουλειάς της, στο προς έκδοση περιοδικό Cake Central, με την κατασκευή γαμήλιας τούρτας με θέμα: “Αμπελώνας – Τρύγος”. Η τούρτα της επιλέχθηκε για το τεύχος 8 του Αυγούστου 2013, Άλμπουμ 4.

Αργότερα, το μήνα Δεκέμβριο, της ανακοινώθηκε ότι η δημοσιευμένη τούρτα της “Αμπελώνας – Τρύγος” εκδόθηκε και στο περιορισμένων αντιτύπων βιβλίο του Cake Central “ADORE 2013”.

Το Δεκέμβριο του 2013 η γαμήλια τούρτα της με θέμα: “Χριστούγεννα – Πουλιά” δημοσιεύθηκε στο Τεύχος 12 του περιοδικού Cake Central, Άλμπουμ 4.

Το Σεπτέμβριο του 2014 η γαμήλια τούρτα της με θέμα: “Λευκός Γάμος – Μεγάλοι Φιόγκοι” δημοσιεύθηκε στο Τεύχος 3 του περιοδικού Cake Central, Άλμπουμ 5.

Τη δουλειά καθώς και τις διακρίσεις της Κυριακής, μπορείτε να δείτε στη σελίδα της http://ksfondantcakes.blogspot.gr/ ή στο Facebook: K’s fondant Cakes.

Στόχος της είναι να σας μεταδώσει την τέχνη της, εμπνέοντάς σας με το πάθος για τη δουλειά της.

9404189851_3794b015f6_o

Vineyard Collase

Birds Collase

Visit Us On Facebook